Uw profiel

Wat zijn uw kwaliteiten? Waar bent u goed in? Waarin bent u de beste?
Waarschijnlijk leest u deze zinnen met een wrange glimlach, een frons of een knagend onderbuikgevoel. Want opscheppen over uzelf, dat hebt u (met uw goede opvoeding) nooit geleerd.
Kunt u nagaan hoe lastig het moet zijn om uzelf te verkopen in een bedrijfsprofiel!

Bedrijfsprofiel
Ieder bedrijf, elke onderneming en iedere freelance ondernemer heeft baat bij een goed en degelijk bedrijfsprofiel. In dit profiel wordt de klant uitgelegd waarom u de beste bent, waarom de klant juist naar u moet stappen om zaken mee te doen. Want, laten we maar gewoon eerlijk zijn, dat is wel wat u graag wil.
Ik schrijf graag zulke profielen. Het enige dat u moet doen is antwoord geven op de eerste vragen van dit schrijven (en een aantal meer, die ik u per mail zal doen toekomen). Daarna ga ik aan de slag en schrijf ik een bedrijfsprofiel van circa 250 tot 350 woorden.

Maar... er is meer... (veel meer)!
Zoals u ook wel weet is het vandaag de dag vechten om op te vallen. Zeker wanneer u hoog wil scoren in de zoekmachines, moet uw profiel op veel websites geplaatst worden (of zelfs deel uitmaken van uw linkbuilding). Het nadeel is dat u niet één en hetzelfde profiel op al die websites kunt plaatsen, omdat grote zoekmachines de content dan niet meer als uniek zien. Er wordt dan gesproken van duplicate content. (Voor de goede orde: wanneer ik dit volledige stukje tekst ook op een andere website plaats, is er sprake van duplicate content. Ik heb het dan wel zelf geschreven, het is toch twee keer geplaatst en niet meer zo uniek. Zoekmachines laten beide websites dan vaak zakken in de resultaten.)

Gelukkig is er een oplossing.

Want in plaats van één bedrijfsprofiel, wil ik er ook best 10 schrijven, of 20, 50 of misschien wel 100. Sterker nog: dat is een stuk voordeliger voor u.

Wat doe ik?
Zoals gezegd, u beantwoordt enkele vragen en ik schrijf een profiel. Maar, afhankelijk van de hoeveelheid profielen die u wenst, vraag ik om meer informatie en pas ik de overige artikelen allemaal aan, zodat ze allemaal uniek zijn. Ik schrap, ik voeg toe, ik haal weg, ik herschrijf en ik verplaats dat het een lieve lust is. Het resultaat is een document met 10, 20, 50, 100 of misschien wel meer profielen, die u zo kunt plaatsen op allerlei websites.

Is dat duur?
De kosten zijn als volgt, duidelijk en transparant (en zonder 19% BTW):

1 profiel: € 25,-
5 profielen: € 112,50
10 profielen: € 200,-
20 profielen: € 350,-
50 profielen: € 750,-
100 profielen: € 1.250,-

Vanaf 100 profielen: € 12,50 per profiel extra.

Of dat duur is? Daar ga ik niet over!

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.